Over ons

 

Ons bedrijf is werkzaam sinds 2014 in de industriële omgeving voornamelijk in het energiezuinig maken van gebouwen.

We zijn in die periode ook gestart met de verkoop van energiezuinige ledverlichting aan particulieren. Door de corona toestanden zijn we beginnen nadenken om ons bedrijf te laten evolueren tot meer dan enkel industriële installaties in bedrijven en hebben we zelf ondervonden hoe moeilijk het is om bepaalde artikelen die daarvoor zo eenvoudig waren om te bestellen nu ineens niet meer verkrijgbaar waren voor zeer langere tijd.

Daarenboven kwam dan nog eens dat de Chinese markt, waar we toch al geruime tijd ervaring mee hadden in de ledverlichting, lustig profiteerde van de situatie die het in feite zelf gecreëerd had, namelijk de verspreiding van het CoViD19 virus.

Vele Chinese bedrijven kochten zelf relatief goedkope machines aan om medische en FPP2 maskers aan te maken. Maar door de tijdsdruk zijn er vooral minder kwalitatieve mondmaskers aangemaakt die gedistribueerd werden naar iedereen die erom vroeg.

Maar het probleem ligt niet alleen in China, ook hier in België worden er woekerprijzen gevraagd voor mondmaskers, filters en ontsmettende middelen door malafide handelaars.

Daarom dat we ook met deze webshop zijn gestart om velen toch van een mondmasker te kunnen voorzien aan een schappelijke prijs in deze moeilijke corona tijden.

Vanaf begin 2021 willen wij zelf ook starten met de productie van wegwerpmaskers alsook met de productie van koolstoffilters voor uitwasbare maskers voor niet-medische doeleinden.

Deze producten worden momenteel echter nog steeds aangekocht in China daar de landen van de Europese unie die zelf maskers produceren, deze maskers niet willen uitvoeren naar andere landen. Wij hopen zo vlug mogelijk hier een "Made in Belgium" etiket op te plakken zodoende wij in de toekomst van dag één de Belgische bevolking de bescherming kunnen aanbieden die nodig is. Geen enkel zinnig mens gelooft op dit moment de verhalen dat een mondmasker dragen niet bijdraagt tot een vermindering tot overdracht van het virus zoals onze beleidsmakers anno april 2020 nog steeds verkondigen.

Volg ons op Facebook